lite bilder & sånt från krysset! :)

GLÖM INTE KOLLA INLÄGGET NERANFÖR OCKSÅ! ;D



japp! även videos hade jag tänkt! ;) så får ni njuta lite ni som inte var där. Och ni som var med får minnas lite (:

<----- den bilden togs precis innan han gav oss stort smile! :)<3
kärleksförklaringar till Tomas? ;) --->


filmerna;

 


KUNGSAAAN!!

jaaa! :D så jäävlaa niiiceee! Fick nyss den underbara nyheten om att kev kommer till kungsan söndagen den 6 september! :D gud vad galet glad jag blev! :D Ellie sitter hemma & gråter av lycka ;)<3<3
läs mer här

hahah, jag e konstig ja.. men jag försöker hålla det här med mina månader så gott som möjligt :p ända sen November förra året så har jag träffat Kev minst en gång i månaden... förutom Februari :( för han höll på med skivan då.. och sen så var jag ganska pank.. nu blir det september och Oktober också! :D

sommarkrysset <3

dagen var underbar! vaknade upp på mitt fina lyxhotell... (som det finns en lång historia bakom) och sen pratade jag lite med Stoffe (min kompis som jobbar på grönan) och han skrev upp mig på gästlistan till Gröna Lund. Så när jag är på väg mot sceningången så ser jag Sofia och Kevin stå där framme och anmäla sig. Så jag småspringer fram. Sen börjar dom sätta på sig VIP banden och jag ber till gud att dom ska stanna bara några sekunder till så jag hinner säga hej.. men när jag är typ 3 meter ifrån så går dom in! :( och då hinner jag ju inte gå efter för då måste jag stå där och säga mitt namn och bli avprickad :( .. det var lite tråkig timing..
Hur som helst, sen satte jag mig hos alla underbara som var på grönan<3 som jag inte träffat på evigheter.. Och sen blev det genrep och massa för Kevin :) haha, han hade Micken med sig bakom scenen och sen pratade han i den, man fick höra lite roliga saker typ "vart är sminket?" och grejer :p haha. Och sen började han asgarava<3 så sjuukt söt!!
Senare blev det genrep för hela programmet. Blev väldigt mycket skrik och sjunga med när Kevin kom upp på scenen :D! hihi. Gud vad jag verkligen hade saknat honom!
Live sändningen var heeelt heeelt underbar! hahah! Tomas (kameramannen) hade sjukt stor lust att stå vid oss typ 5 ggr under Kevin! Alltså fyfaan vad han driver med mig xp jaja, så satt jag & Linnea och headbangade i slutet av låten.. hahahah! gud vad vi var taggade och gud vad vi var glada! När dom skulle dela ut blommor så gav Kevin alla oss en varsinn. Eller han gav inte Tova och Sanna, men dom satt jätte långt in på bänkraden.. Sen i bakgrunden så var det ju Scotts som sjöng "bjud upp till dans, åh som vi har längtat!" ja, ni vet den. Så Kevin bjöd upp Linnea & börja dansa lite med henne. Alltså gud! Jag smälte!!!<3 & Linnea börja gråta :)
Hahha, så typ ställde vi oss på bänkarna sen när alla skulle stå upp i slutet. Och så såg Kevin & börja typ dansa.. alltså han e så underbar!!!<3
synd bara att han inte stannade till efteråt! :( han drog JÄTTE JÄTTE fort. Och vi hade liksom köpt KEVIN-godis igen... Men vi käka upp dom själva istället.. Fast han borde ha fått dom.

Mina bilder från dagen dyker upp på typ onsdag. :)

Kollade någon på teven? :)

bild :)

ellie skicka bild från malmköping :)



3 DAGAR KVAAAR NUU! :D

fast det känns inte som det ... :/ jag ska göra mkt mellan det. Göteborg & sms sm (låter stört) & sova på hotell i sthlm..
man måste verkligen leva ut sista tiden av sommarlovet just nu. Inte hålla på att räkna dagar .. inget sånt. Det är fy skamm på er som gör det. för det är fortfarande sommarloooov! :D och än så länge har det bara gått 9 av 10 veckor! najs, eller hur! det är SOMMARLOV hörrni! bada! res! träffa vänner! sola! gå på gig! så ses vi sen efter sommarn! :-)

bloglovin

jag bloggar inte här så ofta. Men det är bara för att det har varit sommar och jag har inte alltid haft bredband. Jag har knappt haft dator. Hur som helst, jag är hemma nu. Vet inte för hur länge.. men ett tag i alla fall. Hur som helst. Jag tänkte be Mikaela hjälpa mig att skaffa bloglovin, för det borde ju bli sjukt mycket lättare för er då, att veta när jag bloggat. JAg hör av mig när jag skaffat det ;)

Vi skulle vart i Katirneholm i lördags! Det är ju jätte nära Linnea och allt, men det blev inte så :( För det fanns inget sätt att ta sig hem på, och det är ju ganska kasst :( Hade verkligen varit roligt att vara där. Känns som att det var längesen jag träffade honom, fast det var det kanske inte? Men det känns så.

Men skit samma! :D För det är ju sommarkrysset på lördag!!!!! :D iiih! Det är verkligen inte många dagar dit. Och det är väl hans sista gig i Sverige? Alltså innan han åker till Malta? Jag tror att det är det. Men gud! Det är verkligen snart! :D jag längtar som in i ...!

fler som ska dit?

RSS 2.0